Barevné plotové tvárnice a cihly

Barevné plotové tvárnice a cihly
23.11.2017

Nehledejte za tím nic složitého a spolehněte se na beton, který má nejen skvělé technologické vlastnosti, ale i neomezené barevné možnosti. Barevné tvárnice a cihly z betonu dovedou váš projekt k užitkové i estetické dokonalosti.

Colorbet = okrasné barevné tvárnice

Beton si nekompromisně razí cestu do moderní současné architektury. Bezúdržbovost, pevnost a vysoká odolnost vůči zatížení posouvá beton na přední příčky stavařů a projektantů. Z designového hlediska uspokojí každého – jak zastánce minimalistických a strohým ploch, tak příznivce zemitých odstínů i těch, kteří milují hru zářivých barev. A právě pro poslední skupinu zákazníků jsme vytvořili okrasné barevné tvárnice, které mají neomezené barevné možnosti.

V čem je Colorbet jiný?

Díky betonovým barevných tvárnicím Colorbet můžete vybírat z více jak 200 odstínů a platíte je za tu stranu, která je barevná – nikoliv za celobarevné provedení, které nabízí naprostá většina firem. Tím pádem je Colorbet levnější.

Jaké barevné tvárnice jsou v nabídce?

Všechny, které budete potřebovat. Vybírat můžete jak ze standardní nabídky EKO BET, tak v případě zakázky většího rozsahu vytvoříme barevné tvárnice na míru. Vybrané tvary následně putují do stříkací linky, ve které naneseme barvu na vámi vybrané výrobky z požadovaných pohledů.

Hledáte něco jiného? Dejte nám vědět.

Cihly, tvarovky i plotovky

Betonový plot vypadá nejen honosně a elegantně, ale je také bezúdržbový a díky odolné barevné vrstvě bez problémů odolává UV záření, sněhu i mrazu. Veškeré tvarovky, betonové cihly i plotovky vyrábíme přímo ve vlastní betonárce EKO BET Plaňany, vyvíjíme a testujeme nové betonové směsi – proto zajišťujeme důraznou kontrolu v celém výrobním procesu a našim zákazníkům můžeme nabídnout maximální kvalitu, na kterou se mohou po mnoho let spolehnout.

Připravíme plot na míru vašim představám

Máte představu barevného plotu? Neváhejte nás kontaktovat, připravíme pro vás projekt či grafický návrh a po odsouhlasení se pustíme do výroby barevných betonových tvárnic. Projekty připravujeme také na klíč, proto pro vás zajistíme i samotnou realizaci nového plotu.

 

4